Magnet Academy of Cultural Arts

Skip to main content Registration will be held on Tuesday, July 25 (grades 7-8) and Thursday, July 27 (grades 9-12) from 7:00 AM-12:00 PM.
| Login
Bell Schedules » Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:50 AM 8:33 AM 43 min
2nd Period 8:35 AM 9:18 AM 43 min
Activity 9:30 AM 10:30 AM 60 min
3rd Period 10:32 AM 11:12 AM 40 min
4th Period (for 2nd Lunch) 11:14 AM 11:54 AM 40 min
1st Lunch 11:12 AM 11:37 AM 25 min
4th Period (for 1st Lunch) 11:39 AM 12:19 PM 40 min
2nd Lunch 11:54 AM 12:19 PM 25 min
5th Period 12:21 PM 1:04 PM 43 min
6th Period 1:06 PM 1:49 PM 43 min
7th Period 1:53 PM 2:35 PM 42 min