Magnet Academy of Cultural Arts

Skip to main content Have a fun and safe summer!
| Login
Bell Schedules » Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:50 AM 8:32 AM 42 min
2nd Period 8:34 AM 9:16 AM 42 min
3rd Period 9:18 AM 9:58 AM 40 min
4th Period (for 2nd Lunch) 10:00 AM 10:40 AM 40 min
1st Lunch 9:58 AM 10:23 AM 25 min
4th Period (for 1st Lunch) 10:25 AM 11:05 AM 40 min
2nd Lunch 10:40 AM 11:05 AM 25 min
5th Period 11:07 AM 11:47 AM 40 min
6th Period 11:49 AM 12:29 PM 40 min
Locker Break 12:31 PM 12:33 PM 2 min
7th Period 12:35 PM 1:15 PM 40 min
Activity 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Announcements/Dismissal 2:25 PM 2:35 PM 10 min